Har med hog porositet

Min syskon älskar att leka med hår väldigt mycket, det är möjligt att slå henne med porer och att kamma dem också. Samtidigt absorberas det verkligen, att jag måste sätta en flätad sex gånger för att få det hela att se vackert ut, och fästa hårbågar på det hela eller klistra på det. Mycket kära skolföreställningar och formgivning till dem. Hennes nya skapelse av Princess Scent var dessutom original och jag skulle vilja ha en perfekt frisyr och outfit. Först hade min mor några flätor med bågar fästade på dem. Då sa den här charmiga tjejen nej, nej, och ibland inte. Jag kommer att se trevligare ut i lockigt hår ... så började det. En halvtimme filmning också deras modellering. Hon såg underbart ut som en stor prinsessa. Och när hon stannar med de bortskämda tjejerna ändrade hon sig ganska snabbt. Att inte ta hänsyn till det faktum att mer än två timmar redan har gått sedan starten. Plötsligt ... hon ändrade helt tanken, och i sitt tal var det ett ögonblick mer så "nej, jag vill verkligen inte, jag påminner mig inte om prinsessan, som är hennes underordnad". Hon frågade sig en ny frisyr, hennes hår skar i huden av lös coca. Eftersom vi skapade ovan, har vi nu en stor skicklighet vid böjning av håret, så vi gjorde det också snabbt tillsammans. Hennes mamma, å andra sidan, kunde jag också vara på tjugo minuter.

NonacneNonacne ett effektivt botemedel mot akne

Kontrollera var du ska köpa hårnålar