Harmodellering av krakow

Min kusin älskar att leka med hår, du kan fortfarande slå den, borsta den och klara den. Det absorberas också i det, som vill göra hela utseendet ljuvligt, kan man sätta en flät ett dussin gånger, för en stund genom att fästa en hårbåge på den eller sätta i en manschett. Den mest kära skolproduktionen och bildandet till dem. Hennes nya skapelse Princess Joker var också kul och jag skulle vilja ha en perfekt frisyr och klänning. I en central ordning har min mamma flätat sina lilla flätor med bågar fästade i dem. Efter en stund sade den vackra elvaåringen nej nej, inte en gång. Jag blir snyggare i interiören ... och det började. En halvtimme filmning medan du gör dem. Hon såg fantastiskt ut som en stor prinsessa. Först då kunde gästerna med prinsessorna snabbt ändra sina tankar igen. Inte påverka det faktum att från början av utställningen till showen har mindre än två timmar gått. Plötsligt ... helt förändrade tanken, och i sitt tal lät det lite mer "nej, jag gillar inte det, jag påminner mig inte om en aristokrat, hur långt hennes jungfru". Hon uppfann en ny frisyr, fastnade håret på lös coca. Naturligtvis, som vi sa ovan, har vi redan färdighet att klippa håret, så det var det som gick särskilt snabbt. Hennes mamma, på min egen sida, och nästa tjugo var färdiga på tjugo minuter.