Kamma haret efter permanent har

Min systerdotter är mycket eftertraktade med hår, du kan slå henne för dagar, kamma och göra det. Hon är så inblandad att hon, som vill få den att bli perfekt, kan göra en flät ett dussin gånger, sätta hårtorkar på dem hela tiden eller klippa på dem. Han gillar mest skolprestationer och lagar mat till dem. Hennes nya roll som Princes Joker var kul och jag skulle vilja ha en perfekt frisyr och klänning. I det tidiga skedet hade min mamma flätat flera flätor med band som fästs på dem. Efter en stund sa den charmiga tjejen nej nej, och inte en gång till. Jag kommer att se trevligare ut i lockigt hår ... och det började. Fyrtiofem minuter överklockning också deras övning. Hon såg aristokratisk ut som en viktig drottning. Först då är hon med aristokrater, ändrat sig tillräckligt snabbt. Utan att vänta på den sista har det varit nästan två timmar sedan du började göra konst. Oväntat .... helt förändrade konceptet, men på hennes språk var det inte mycket mer "nej, det vill jag inte, jag påminner mig inte om prinsessan, vilken är hennes slavflicka". Hon uppfann en ny frisyr, fastnade hennes hår på sidan av en lös coca. Lyckligtvis, precis som hon skapade tidigare, har vi redan en övning i att göra håret, så det gick också särskilt snabbt. Hennes mamma, å ena sidan, och å andra sidan var på ett par minuter perfekt.

Jag rekommenderar bubu-butikshårklipp