Present till en baby telefon

http://se.healthymode.eu/testolan-oka-din-testosteronniva/

Min mammas barn är elva år. Det finns ett fanatik av datorinnovation. När bara den sista datorvideoen visas i branschen är han den första som vet om dig. Jag menar dock att moderniteten inte finns mest effektivt för attraktioner. En god ålder närmar sig på landsbygden, barnet bör först lära sig att spela fotboll och sedan knappt tjäna tennet. Podrostek brukade klaga på mobiltelefonen, tack vare det moderna tillståndet att de också slog kvinnan i åtkomst när vi är i affärer, men zonen uppmuntrar knådning, av misstag får honom en mer modern modell som gåva. Elva år gamla, dessa funktioner förmodligen den mänskliga åldern för ett spädbarn, sätter sig av misstag för att distribuera det i tekniska nyheter. Tydligen är det dags att köpa en första smarttelefon för barnet. Synulek gillade begreppet halva tydligt, han valde till och med brådskande mallen, men jag saknade ständigt invändningar. Jag är ensam dödlig "analog", telefonen stöder också textbyggande för konversationer. Han mediterade att mitt barn också skulle ha tillräckligt med present. Omsättning som smartphone ger kriteriet om överväldigande kontakt med Net. Tekniskt sett ökade min baby till den nuvarande, men jag förstår inte, det vill säga att han är tillräckligt upphetsad för att kollidera med arkitekturens värld. Jag är rädd för det. I en konkret värld kan jag hålla ett lika barn, jag läser inte ett sådant moln på Internet förut.